Wat drijft ons?


Het is zo geweldig dat u kunt genieten van muziek en uitstekend geluid! Wij van Sonoro delen uw passie.

 

Duitse audio en design


Sinds 2006 heeft sonoro in Duitsland uitstekende geluidsystemen ontwikkeld en ontwikkeld en geniet dus van muziekliefhebbers over de hele wereld. Onze missie is om Duitse ingenieursvaardigheden te combineren en vaardigheden te ontwerpen om mensen gelukkig te maken en hen een prachtig stukje leven te bieden.


Methode, zorg en hartbloed


Mensen gelukkig maken ligt ons na aan het hart. Of dat nu is door gebruiksvriendelijke systemen, inspirerende audiokwaliteit of ontspannings- en wellnessprogramma‘s die de stress van alledag naar de achtergrond verdringen. Bij alles wat we bedenken en uitvoeren staat steeds de mens centraal. Onze kwaliteitsbelofte “German Audio & Design” geeft aan hoe we onze hartstocht voor geluid en design vertalen: met een methodische werkwijze, aandacht voor de details en met veel inzet.

Ons streven naar de hoogste kwaliteit voor onze producten, ons gebruik van innovatieve technologieën en onze liefde voor smaakvol design is niet aan de aandacht ontsnapt van de experts binnen ons vakgebied. sonoro heeft al veel prestigieuze prijzen gewonnen voor onze eersteklas voorbeelden van technologie, innovatie en design. En ook in de toekomst zullen we ons laten leiden door onze hartstocht voor het maken van innovatieve muzieksystemen.

Beste geluid en beste ontwerp


Het Duitse kwaliteitskeurmerk staat voor talloze technische innovaties, maar ook voor aandacht voor kwaliteit en functionaliteit. Dat laatste geldt ook voor het design. Wij beschouwen onszelf als een onderdeel van de Duitse ingenieurstraditie. Tegelijkertijd blijft sonoro toegewijd aan het idee van functionele producten voorzien van een mooi design en tegelijkertijd gemakkelijk in gebruik. Dit komt ook tot uiting in onze claim dat onze producten kunnen worden gezien als akoestische interieurs.

De belangrijkste ingrediënten voor het unieke geluid zijn de zorgvuldig met de hand gemaakte houten behuizingen die wij gebruiken. Dat is niet alleen van belang voor het uiterlijk, maar komt ook ten goede aan een authentiek, gedetailleerd en volumineus klankbeeld. De slimme plaatsing van de hoogwaardige luidsprekers, nauwkeurig afgestemde frequentiewissels en subtiel ingeregelde geluidsprocessoren dragen daaraan bij, evenals de zorgvuldige assemblage en de in diverse stadia uitgevoerde controles.

Op deze manier maken wij zorgvuldig uitgedachte en geavanceerde muzieksystemen voor kwaliteitsbewuste mensen die alles uit het leven willen halen en gaan voor future-proof audiotechnologieën. Schoonheid, functionaliteit en de hoogste kwaliteit – dat hebben alle muzieksystemen van sonoro gemeen.

De visie van het bedrijf


Marcell Faller
(CEO & oprichter, sonoro audio GmbH)


“Muziek is leven, de grote energie rondom de muziek verlaat mij persoonlijk en het team van sonoro al jarenlang niet. Door muziek geïnspireerde audio-ontwikkelaars ontwerpen we muzieksystemen waarmee we de wonderlijke wereld van het geluid nog fascinerender maken.”

Uitgegeven door